مشاهده کنید: نمونه کابینت پلی اورتان
رنگ پلی اورتان جزء رنگ های گرانقیمت محسوب میشود و دارای مزایای زیر است:
از معایب کابینت با رنگ پلی اورتان میتوان به :
قیمت بالا که البته به خاطر کیفیت بینظیر رنگ و کار پر زحمت آن است.
اجرای کابینت پلی اورتان در محیط بسیار استریل از جهت گرد وغبار
مراحل اجرای کار کابینت پلی اورتان بسیار سخت و دقیق بوده و نیاز به کابینت کار حرفه ای میباشد. کابینت پلی اورتان معمولا دارای بدنه mdf است و پس از تراش کاری با دستگاه CNC سمباده کاری کاملی انجام می شود. در ابتدای این مرحله که بسیار مهم است با سمباده سخت و در آخر با سمباده نرم سطح کابینت صاف و بسیار صیقلی میشود.
در این مرحله با بتونه زنی درزها و خلل های موجود در سطح پر میشود و سطحی یکدست و کاملا صاف بدست می آید.
برای یکنواخت شدن سطح انجام می شود.
آب بندی سطح با لایه روغنی یا آسترزنی
با برسی نرم لایهای از روغن روی سطح کشیده میشود این کار باعث تسهیل در کار رنگآمیزی و صرفهجویی در مقدار رنگ میشود. مدتی زمان لازم است تا سطح خشک شود.
رنگ آمیزی با رنگ پلی اورتان در ۵-۳ مرحله صورت میگیرد و بعد از هر مرحله باید مدتی زمان بگذرد تا خشک شود، هر چند لایههای رنگ کمتر باشد مسلما کیفیت پایینتر است.
رنگ پلی اورتان رنگی ساخته شده از ترکیب رزین و هاردنر (سختکننده) است. استفاده از این مدل رنگ روی بدنه باعث میشود که کابینت در برابر تماس با رطوبت، مواد شوینده و نور خورشید مقاومت بیشتری پیدا کند. ضمنا ترکیب این دو ماده باعث میشود رنگ تشکیل شده مانند رنگهای پودری پس از اعمال روی MDF خام پوست پرتقالی و به اصطلاح دون دون نشود. خشک شدن سریع رنگ پلی اورتان روی امدیاف، حتی در دمای پایین باعث میشود که رطوبت طبیعی داخل چوب آسیبی نبیند. از همه مهمتر اینکه اعمال این جنس رنگ روی هر نوع متریالی باعث میشود که سطح زیرین کار در برابر ضربه و خط و خش مقاومتر شود. از دیگر مزایایی که استفاده از رنگ پلی اورتان دارد عبارتند از:
رنگهای پلی اورتان بر اساس حلال خود به دو دسته کلی زیر تقسیم میشوند. برخی از این رنگها بر پایه آب هستند و برخی نیز بر پایه روغن. رنگهایی که حلالشان روغنی است؛ غلظت بیشتری دارند و به همین خاطر دیرتر خشک میشوند. این در حالی است که این دیر خشک شدن باعث میشود که کیفیت و عمر لایه رنگ نیز بیشتر شود. اما رنگهای پایه آب علاوه بر اینکه رقیقتر هستند؛ زودتر نیز خشک میشوند. این غلظت زیاد باعث میشود که برای ایجاد جلوه بهتر روی بدنه، کابینتساز مجبور به استفاده از چند لایه رنگ شود. رنگهای تولید برندهای خارجی از نظر کیفیت بهتر و بادوامتر از رنگهای ایرانی هستند. اما به طور کلی رنگ پلی اورتان نسبت به دیگر رنگهای مورد استفاده در صنعت تولید مصنوعات چوبی از قیمت بالاتری برخوردار است.
بعد از رنگ آمیزی اگر به توناژ براق علاقمند هستید باید سفارش خود را به پولیشی تغییر دهید. کابینت پولیشی همان کابینت با رنگ پلی اورتان هستند که بعد از مرحله نهایی برای براق درآمدن کار مرحله ی دیگری را هم طی می کنند.
مهمترین عامل در تغییر هزینه های اجرای کابینت پلی اورتان، انتخاب متریال است. اینکه کابینت از جنس چوب باشد یا ام دی اف، زیرا رنگ آمیزی چوب با رنگ پلی اورتان نسبت به ام دی اف گرانتر است. بقیهی موارد هم مثل جنس رنگ و تعداد لایه های رنگ هم در قیمت تاثیر بسزایی دارند و اگر برای صرفه جویی در هزینه ها از تعداد لایه های رنگ کنید هیچ تضمینی برای کیفیت کار وجود نخواهد داشت.
نکته ی دیگر انتخاب پلی اورتان مات یا براق است، هر چه رنگ براق تر باشد نقصهای زیرین مثل سایش و خوردگی را در آینده بیشتر نشان می دهد. قیمت رنگ پلی اورتان متناسب با کیفیت و جنس رنگ و تعداد لایه های پاشیدن رنگ و متریال مصرفی برای طراحی کابینت تعیین میشود.
مقالات مشابه
چوبین دکور یـکی از بزرگترین تولید کننـدگان کابینت نه فقط در سراسر کشور میباشـد و قابلیت تولید بالایی که خـط تولیـد کمپ چوبین دکور دارد این کارخـانه را بـه یکی از مجمـوعههـای بـی مانند در ایـران تــبدیل کرده است. خط تولــید این کارخــانه در دهه هفتاد توســط مهندسین ترک راه انـدازی شد.
تماس با ما
تهران - زعفرانیه - مقدس اردبیلی - پلاک3 - واحد 10
دفتر مرکزی تهران
شماره همراه
ساعت کاری مجموعه: 9 صبح الی ۱۷ عصر
محصولات
تمامی حقوق این سایت برای چوبین دکور محفوظ می باشد
طراحی شده در شرکت نوین مارکتینگ