مدل سینک گرانیتی و دیزاین آشپزخانه

سینک آشپزخانه گرانیتی

در زمان خرید سینک ظرفشویی باید به نکات مهمی از جمله میزان استفاده روزانه از سینک، میزان فضای پیشخوانی که به عنوان سینی کناری در اختیارتان قرار می‌دهد، دشواری نصب و طراحی و زیبایی آن توجه کنید. وقتی در پروسه بازسازی آشپزخانه نوبت به خرید سینک می‌رسد؛ گزینه‌های زیادی برای انتخاب در دسترس شما قرار دارد. اگر برای خرید به بورس این کالا مراجعه کرده باشید قطعا می‌دانید که علاوه بر سینک‌های استیل مرسوم، محصولات دیگری مانند سینک چینی، مسی و حتی گرانیتی نیز در بازار وجود دارد. ما در این مقاله قصد داریم یکی از جدیدترین مدل‌های سینک ظرفشویی یعنی سینک گرانیتی را به شما معرفی کنیم.

 سینک گرانیتی طبیعی

سینک گرانیتی طبیعی به نوعی سینک آشپزخانه ساخته شده از سنگ گرانیت طبیعی گفته می‌شود که بسیار کمیاب و گران است. سنگ گرانیت طبیعی یک نوع سنگ متخلخل و دارای سوراخ‌ها و شکاف‌های بسیار کوچکی است که آب می‌تواند به داخل آنها نفوذ کند. بنابراین سینکی که از سنگ گرانیت طبیعی ساخته می‌شود حتما نیاز به آب‌بندی دارد. به همین خاطر امروزه کمتر از دیزاین سینک گرانیتی برای اشپزخانه استفاده می‌شود.

 سینک گرانیتی کامپوزیتی

سینک‌های کامپوزیتی گرانیتی از نوعی ماده مصنوعی ساخته می‌شوند که متشکل از خرده سنگ گرانیت، رزین‌های اکریلیک، رنگدانه و ترکیبات دیگر است. این مخلوط تحت فشار بسیار زیاد در قالب مخصوص سینک ریخته شده و به محصول نهایی تبدیل می‌شود. سینک کامپوزیت گرانیتی از تقریبا 80 درصد خرده سنگ و 20 درصد رزین تشکیل شده است. از آنجایی که در ترکیبات این نوع سینک تنها 80 درصد خرده‌های سنک طبیعی وجود دارد؛ این مدل سینک در مقایسه با سینک‌های طبیعی سبک‌تر است. سینک‌های ساخته شده از این ترکیب دارای رگه‌های سنگ طبیعی است و به لطف رنگدانه‌ها و رزین‌های مختلفی که در تولیدش استفاده می‌شود؛ قدرت آب‌بندی بیشتری دارد و سطح آن یکنواخت‌تر است.

 دوام سینک‌های گرانیتی کامپوزیتی چقدر است؟

سینک‌های کامپوزیتی گرانیتی مانند سینک‌های استیل و چدنی محصولی بسیار بادوام و باکیفیت هستند. این مدل سینک‌ها مقاومت بالایی در برابر خط و خش، لک و حرارت دارند و می‌توانند تا 537 درجه فارنهایت را به راحتی و بدون خراب شدن تحمل کنند. علاوه بر این سینک‌های کامپوزیتی استاندارد یک سد محافظ نیز روی سطح خود دارند که از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند. بنابراین این محصولات مثل سینک‌های استیل قدیمی ضد باکتری هستند. این سینک‌ها یکی از بهترین سینک‌های ظرفشویی هستند که می‌توانید برای تجهیز یک آشپزخانه از آن استفاده کنید. خاصیت ضد خط و خش این محصول نیز باعث شده که نگرانی بابت تماس اجسام نوک تیز با سطح سینک وجود نداشته باشد.

 تعمیر و نگهداری از سینک‌های کامپوزیتی گرانیتی به چه صورت است؟

دقیقا مانند سینک‌های استیل، سینک‌های ساخته شده از گرانیت مصنوعی تقریبا بهترین سینکی هستند که می‌توانید در کنار یک ست کابینت پلی اورتان باکیفیت از آن برای تجهیز آشپزخانه خود استفاده کنید. همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم؛ برخلاف سینک‌های ساخته شده از سنگ متخلخل و طبیعی گرانیت که برای جلوگیری از نفوذ آب به مغزی سنگ، به آب‌بندی نیاز دارند؛ فرآیند ساخت سینک‌های گرانیتی کامپوزیتی به صورتی است که جای هیچگونه نفوذ آب به داخل سنگ باقی نمی‌گذارد. از آنجایی که محتویات ترکیبی که با آن سینک‌های گرانیتی کامپوزیتی تولید می‌شود تحت فشار بسیار بالا قرار می‌گیرند؛ محصولی که خروجی این خط تولید است نیازی به آب‌بندی مجدد ندارد. ضمن اینکه روی سطح آن نیز می‌توان تقریبا از تمام محصولات تمیزکننده و ضد عفونی‌کننده به راحتی و بدون نگرانی از آسیب دیدن استفاده کرد. فقط در فرآیند شستشو و استفاده از انواع شوینده روی این محصول باید دستورالعمل شرکت سازنده را برای تمیز کردن سطح آن مطالعه کنید. در این راهنما قطعا به شوینده‌ها یا مواد شیمیایی ممنوعه نیز اشاره شده است.

 سینک گرانیتی برای چه آشپزخانه‌های مناسب است؟

دیزاین سینک گرانیتی برای اشپزخانه هایی بیشتر مناسب است که به کابینت‌هایی به سبک مدرن و نئوکلاسیک دیزاین شده‌اند. طرح اکثر سینک‌های گرانیتی با این مدل کابینت‌ها هماهنگ است و می‌توان خیلی راحت آنها را با هم ست کرد.

 مزایا و معایب سینک‌های گرانیتی کامپوزیتی چیست؟

اگر تصمیم گرفته‌اید برای آشپزخانه‌ای که قصد بازسازی آن را دارید سینک گرانیتی بخرید؛ توصیه می‌کنیم که این قسمت از مقاله را از دست ندهید. در این بخش به مزایا و معایب سینک‌های گرانیتی نگاهی می‌اندازیم تا به شما کمک کنیم معیاری برای مقایسه این محصولات با دیگر محصولات رقیب داشته باشید.

مهم‌ترین مزایای سینک‌های آشپزخانه گرانیتی عبارتند از:

  • این محصول به شما امکان انتخاب از بین رنگ‌های مختلف از خیلی روشن تا خیلی تیره را می‌دهد. ضمن اینکه سینک‌های گرانیتی معمولا محدودیت در طرح ندارند و می‌توان آنها را در هر قالبی ریخت و به شکل سینک درآورد.
  • بسیار سفت و بادوام است
  • در برابر خراشیدگی مقاومت بالایی دارد
  • می‌تواند تا بیش از 500 درجه فارنهایت را تحمل کرده و از مقاومت خوبی در برابر حرارت برخوردار است
  • دارای سطحی غیر متخلخل است که نیازی به آب‌بندی ندارد
  • تمیز کردن و نگهداری از سینک‌های گرانتی باکیفیت نسبتا آسان است
  • حرکت ظروف روی آنها نسبت به سینک‌های استیل سر وصدای کمتری ایجاد می‌کند
  • وزنی کمتر از سینک‌های چدنی دارد

معایب سینک‌های گرانیتی آشپزخانه نیز عبارتند از:

  • گرانیت ماده‌ای سنگین‌تر از فولاد ضد زنگ یا همان استیل است. بنابراین ممکن است برای نصب سینک‌های گرانیتی نیاز به پیچ و مهره‌های پشتیبانی‌کننده بیشتری داشته باشد
  • سینک گرانیتی می‌تواند توسط مواد شیمیایی قوی به سادگی آسیب ببیند
  • اگر اجسام سنگین روی این سینک‌ها بیفتند ممکن است لب‌پریدگی و خراش عمیق ایجاد کنند. اما خوشبختانه این مدل آسیب را می‌توان به راحتی تعمیر کرد
  • سنک مصنوعی گرانیت متخلخل نیست؛ اما روی سطح تولیدات برخی از کارخانه‌ها ممکن است رسوبات معدنی ناشی از آب سخت یا آب شور تجمع پیدا کرده و کم کم سطح سینک را کدر کند

حال که با سینک گرانیتی و مزایا و معایب آن آشنا شدید؛ راحت‎تر می‌توانید تفاوت بین این محصول و دیگر محصولات را تشخیص داده و خریدی موفق‌تری داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

برای طراحی آشپزخانه به همان شکلی که همیشه آرزوی آن را داشتید باید تصمیمات مهمی را بگیرید. یکی از این تصمیمات، استفاده...
رنگ سفید کلاسیک یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها برای دیزاین آشپزخانه است. این رنگ هرگز از مد نمی‌افتد و قابلیت هماهنگی با دیگر...
گر آشپزخانه شما کوچک است بهتر است کاری نکنید که از آنچه هست کوچک‌تر به نظر برسد. یکی از تصمیمات اشتباهی که...
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و توسعه روش‌های تولید، علاوه بر ایجاد تنوع بالا در مدل‌های مختلف کابینت، متریالی که در ساخت این...