Search
Close this search box.

کابینت سی پلاس

کابینت سی پلاس

مزایای کابینت سی پلاس

معایب کابینت سی پلاس

کابینت سی پلاس

پیشرفت‌های تکنولوژی نه تنها در صنایع بزرگ و مادر، بلکه در صنایع کوچک‌تری مانند صنعت تولید کابینت نیز موجب خلق محصولات متنوع و جدید شده است. با ورود متریال‌های مختلف به بازار و رواج استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات جدید و مدرن در صنعت کابینت‌سازی، امروزه بسیاری از مشتریان تمایل دارند که در ازای پرداخت هزینه اضافه، کابینت‌های باکیفیت‌تری مانند کابینت های سی پلاس برای خانه خود تهیه کنند.

 این مدل از کابینت‌ها با ورق‌های سی پلاس یا همان CPLUS تولید شده و از دوام و کیفیت بالاتری نسبت به نمونه‌های مشابه برخوردار هستند. ما در این مقاله ابتدا توضیح می‌دهیم که کابینت cplus چیست و چه مزایای و معایبی دارد؛ سپس این محصول را از جنبه‌های مختلف مانند قیمت و تنوع رنگ، با دیگر کابینت‌ های پرطرفدار مانند کابینت پولیشی و های گلاس مقایسه خواهیم کرد. بنابراین اگر می‌خواهید بعد از آشنا شدن با یکی از بهترین و لوکس‌ترین کابینت‌های موجود در بازار، اقدام به سفارش این محصول کنید؛ حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مقایسه کابینت های سی پلاس و کابینت‌های پولیشی

در حال حاضر مدل‌های متنوعی از کابینت در بازار وجود دارد که با تکیه بر سبک جدید و ساده خود و همچنین ظاهر براق‌شان، نسبت به کابینت‌هایی با طراحی شلوغ و کلاسیک محبوبیت بیشتری دارند. اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که تمایلی به استفاده از طرح‌های سنتی ندارند و طرح‌های ساده را ترجیح می‌دهید؛ باید به سراغ محصولاتی بروید که این ویژگی‌ها را دارند.
همه کابینت‌هایی که بدنه براقی دارند به دو صورت تهیه می‌شوند. برخی از آنها بعد از مرحله رنگ‌آمیزی به این حجم از براقیت و درخشندگی می‌رسند و برخی نیز به دلیل استفاده از MDF روکش شده با ماده‌ای براق در روند تولیدشان چنین شاخصه ظاهری متمایزی پیدا می‌کنند.

معمولا برای ساخت کابینت‌هایی که طرح‌دار هستند و سبک بدنه آنها نیمه‌کلاسیک است از ترکیب MDF خام با پوشش رنگ استفاده می‌شود و برای تولید کابینت‌هایی با سبک‌های مدرن‌تر از ورق MDF هایگلاس یا پلی گلاس استفاده خواهد شد. بنابراین جنس روکشی که از آن برای براق نشان دادن بدنه کابینت استفاده می‌شود؛ بر اساس طرحی که قرار است روی آن پیدا شود انتخاب می‌شود.
کابینت‌های پولیشی از آن دست کابینت‌هایی هستند که به شیوه اول، یعنی استفاده از رنگ فوق براق روی بدنه تولید شده و علی‌رغم قیمت گران‌تر، کیفیت بالاتری نیز دارند.

 اما کابینت‌ AGT براق (هایگلاس) و کابینت سی پلاس که به روش دوم تولید می‌شود؛ هم کیفیت قابل قبولی دارند و هم از نظر قیمتی مقرون‌به‌صرفه هستند. بنابراین تنها تفاوت عمده بین کابینت ام دی اف پلی گلاس سی پلاس (C Plus) و کابینت پولیشی این است که محصول اول به دلیل استفاده از نوع خاصی از MDF روکش شده براق شده و محصول دوم با استفاده از رنگ فوق براق درخشنده می‌شود.

 بررسی کیفیت ام دی اف پلی گلاس سی پلاس (C Plus)

آیا ام‌ای‌افی که کابینت‌های سی پلاس (C Plus) از آنها تولید می‌شوند از نظر کیفیت بهترین جنس MDF موجود در بازار است؟ این سوال، پرسش اکثر افرادی است که قصد خرید کابینت را دارند و برای انتخاب بین گزینه‌های مختلف دچار تردید شده‌اند.

در حال حاضر در بسیاری از کارخانه‌های بزرگ تولید کابینت و کارگاه‌های کوچک کابینت‌سازی از همین نوع ورق برای تولید محصولات استفاده می‌شود. از آنجایی که تولیدات برندهای خارجی مانند نیمن آلمان و الویک اسپانیا بسیار گران‌تر از نمونه‌ های مشابه ایرانی است؛ این روزها از ورق‌های ام دی اف پلی گلاس سی پلاس (C Plus) که مغزی ایرانی دارند و با روکش خارجی باکیفیت پوشیده شده‌اند به عنوان جایگزین عالی ورق‌های خارجی استفاده می‌شود.

این نوع کابینت‌ها هم مقاومت بالایی در برابر خط و خش دارند و هم با ظاهر شفاف و شیشه‌ای خود می‌توانند نمای آشپزخانه شما را دگرگون کنند.

کابینت های سی پلاس را بر پایه تکنولوژی خاصی تولید می‌کنند که آنتی فینگر و ضد لک بوده و حتی با یک دستمال نم‌دار نیز به سرعت تمیز و عاری از هر گونه لکه می‌شوند.

یکی دیگر از نکاتی که تفاوت کابینت سی پلاس و های گلاس را مشخص می‌کند؛ مقاومت رنگ اصلی کابینت در برابر نور خورشید است. کابینت‌های هایگلاس معمولا به مرور زمان و در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و حرارت کدر و زرد رنگ می‌شوند. این در حالی است که ورق ام دی اف پلی گلاس سی پلاس (C Plus) در برابر این عوامل بسیار مقاوم‌تر است.

ورق سی پلاس

چه تفاوت‌هایی بین کابینت سی پلاس و کابینت های گلاس وجود دارد؟

عمده‌ترین تفاوت کابینت سی پلاس و های گلاس در ضخامت ورقی است که محصول با آن تهیه می‌شود. از نظر ابعادی، هم ورق هایگلاس (AGT) و هم ورق پلی گلاس (Cplus) یکسان بوده و معادل یک تخته 2.80 در 1.22 می‌باشند. اما از نظر ضخامت، این ورق‌ها نسبت به یکدیگر متمایز هستند. ورقی که کابینت های سی پلاس با آن تولید می‌شوند 18 میلی‌متر و ورق‌های مناسب برای ساخت کابینت‌های هایگلاس 16 میلی‌متر ضخامت دارد.

بنابراین اصلی‌ترین تفاوت کابینت سی پلاس و های گلاس برتری نسبی است که ضخامت ورق محصول اول نسبت به محصول دوم دارد. گرچه مغزی این دو نوع ورق یکسان است و معمولا از جنس درجه 1 ایرانی تولید می‌شود؛ اما روکش نهایی کار متفاوت بوده و همین تفاوت موجب ایجاد ظاهری متفاوت در این دو محصول می‌شود.

ضخامت روکش ورق کابینت cplus نسبت به کابینت های گلاس بیشتر است و معمولا روی سطح آن کمتر شاهد وجود موج و ناهمواری هستیم. به همین خاطر هم تولید کابینت با این نوع ورق، منجر به خروج محصولی باکیفیت‌تر از خط تولید می‌شود. اما از طرفی ورق‌های AGT که مخصوص ساخت کابینت های گلاس هستند؛ کمی ارزان‌تر بوده و به همین خاطر مشتریانی که به دنبال کابینتی ارزان‌تر هستند و بین این دو گزینه تردید دارند به سراغ کابینت های گلاس می‌روند.

کابینت cplus در مقایسه با کابینت‌هایی که به شیوه رنگ‌آمیزی با جنس خاصی از رنگ براق می‌شوند؛ مانند کابینت‌های نئوکلاسیک، قیمت ارزان‌تری داشته و تقاضا برای سفارش آنها به همین دلیل نیز بیشتر است.

 

قیمت کابینت های سی پلاس 

هر یک متر مربع کابینت سی پلاس زمینی و هوایی را می‌توان با قیمتی معادل 5.7 تا 6 میلیون تومان تولید کرد. این تفاوت قیمت اندک مربوط به جزئیات و سایر متریال مصرفی می‌شود که برای تولید محصول از آنها استفاده شده است. به عنوان مثال در برخی از کارگاه‌ها، از ورق‌هایی با جنس PVC که مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند برای تولید کابینت زیر سینک و پاخور استفاده می‌شود.

این در حالی است که می‌توان برای کاهش هزینه‌ها، این بخش از کابینت را با MDF معمولی یا ورق‌های PVC بی‌کیفیت‌تر و ارزان‌تر نیز تولید کرد. از طرفی جنس یراق‌آلات مورد استفاده روی کابینت نیز از دیگر عوامل اثرگذار بر روی قیمت کابینت های سی پلاس هستند. به عنوان مثال اگر یراق‌آلات چینی برای تجهیز کابینت استفاده شود؛ قیمت نهایی در مقایسه با زمانی که یراق‌آلات از بین برندهای ترک و اتریشی انتخاب می‌شوند کمتر خواهد شد.

البته این موضوع در مورد تمام جزئیات محصول صدق می‌کند. یکی از اصلی‌ترین عواملی که این اختلاف قیمت را ایجاد می‌کند؛ جنس ورقی است که بدنه کابینت از آن ساخته شده است. ورق‌هایی که هم مغزی و هم روکش آنها خارجی است؛ نسبت به ورق‌هایی که مغزی‌شان جنس درجه یک ایرانی و روکش‌شان از برندهای خارجی است گران‌تر هستند. طبیعتا تولید محصول با متریال اول گران‌تر تمام خواهد شد.

نحوه محاسبه قیمت کابینت سی پلاس

طریقه محاسبه قیمت کابینت سی پلاس (c plus) به این صورت میباشد: یک متر کابینت هوایی به عمق 40  و ارتفاع 70 تا 90 و یک متر کابینت زمینی با عمق 60 و ارتفاع 90 یک متر حساب میشود. دستگیره و لولا بر روی هر متر محاسبه شده است.

قیمت صفحه کابینت جدا و بر اساس انتخاب مشتری محاسبه میشود.

 

کابینت cplus

بررسی کابینت های سی پلاس از نظر تنوع رنگ

علاوه بر جنس و کیفیت بدنه، قدرت انتخاب رنگ نیز فاکتور مهمی است که مشتریان در زمان سفارش کابینت به آن توجه می‌کنند. در حال حاضر رنگ سفید طرفداران بیشتری نسبت به سایر رنگ‌ها دارد. چرا که هم با سبک‌های مدرن بیشتر هماهنگ است و هم موجب بزرگ‌تر نشان دادن فضاهای کوچک می‌شود.

کابینت های سی پلاس را می‌توان در رنگ‌های متنوع مات و براق سفارش داد. رنگ‌های براق این مدل کابینت درخشندگی بیشتری دارند و از نظر ظاهری لوکس‌تر به نظر می‌رسند.
رنگ تنها یکی از عوامل اثرگذار بر روی نمای کار است؛ در کنار این فاکتور، استفاده از اپلاینس و تجهیزات حرفه‌ای و اکسسوری در روند تولید کابینت نیز می‌تواند روی تصویر بیننده از فضای آشپزخانه شما اثر بگذارد.

برخی از این اکسسوری‌ها جنبه تزئینی دارند و برخی نیز موجب کارایی بیشتر کابینت می‌شوند. به عنوان مثال جا قاشق چنگالی، سطل زباله و جای پیاز و سیب زمینی که معمولا به شکل ثابت در کابینت کار گذاشته می‌شود باعث می‌شود که بتوانید از فضای محدود، حداکثر استفاده را ببرید.

علاوه بر این در زمان سفارش محصول باید به صفحه روی کابینت یا همان کانترتاپس نیز توجه کنید. هماهنگی طرح و رنگ این بخش با بدنه‌ها باعث زیبایی ظاهری بیشتر آشپزخانه خواهد شد. کورین، کوارتز، مارمونایت، سنگ طبیعی، سرامیک و صفحه‌های چوبی از جمله محبوب‌ترین و پرکاربردترین متریال‌هایی هستند که برای تولید کابینت های سی پلاس می‌توان از آنها استفاده کرد. شما باید با توجه به مزایا و معایب این کانترتاپس‌ها یکی از آنها را برای کابینت خود انتخاب کنید.

پروژه های انجام شده با این محصول

داده ای یافت نشد

فرم درخواست مشاوره

لطفا در صورت درخواست شماروه رایگان فرم زیر را پر کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان با شما در ارتباط باشند

آشپزخانه‌های امروزی نقش محوری را در هر خانه‌ای ایفا می‌کنند. اغلب افراد از این بخش نه تنها به عنوان مکانی برای پخت...
قیمت بالاتر کابینت هایگلاس ترک نسبت به نمونه ایرانی آن باعث شده تا خریداران به این موضوع مهم فکر کنند که تفاوت...
یکی از ارزان‌ترین راه‌ها برای ایجاد تغییر در دکوراسیون داخلی آشپزخانه، چسباندن برچسب روی بدنه درب‌های کابینت است. در حال حاضر شرکت‌های...
تنوع در بازار هر محصولی به‌خصوص بازار فروش کابینت آشپزخانه مزایا و معایب خاصی دارد. یکی از مهم‌ترین معایب تنوع محصول که...