کابینت های گلاس

کابینت هایگلاس

مزایای کابینت هایگلاس

معایب کابینت هایگلاس

 کابینت هایگلاس

موارد زیر از جمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی هستند که می‌توان به این مدل از کابینت‌ها نسبت داد:
تجهیز آشپزخانه با کابینت هایگلاس موجب می‌شود که بازتاب نور تشدید شده و فضای از نظر مساحت کمی بزرگ‌تر به نظر برسد. بنابراین اولین ویژگی کابینت‌های هایگلاس این است که انتخاب هوشمندانه‌ای برای آشپزخانه‌های کوچک است.
بدنه صاف و صیقلی این محصول به شما اجازه می‌دهد که خیلی ساده و راحت بتوانید آن را تمیز کنید. شما می‌توانید با یک تکیه پارچه نرم و تمیز که فقط کمی با آب معمولی مرطوب شده است؛ بدنه را عاری از هرگونه لک و آلودگی کنید. روی سطح کابینت های گلاس هیچ برآمدگی و فرورفتگی وجود ندارد که آلودگی در آن جمع شده و مانع از تمیز شدن کامل بدنه شود.
کابینت های گلاس تا حدود زیادی ضد آب است. بنابراین نیازی نیست که کابینت‌ساز بعد از نصب اقدامی را برای آب‌بندی انجام دهد. این ویژگی نیز یکی از بهترین مزایای کابینت‌های های گلاس است که موجب افزایش حجم فروش این محصول شده است.

دیگر ویژگی کابینت‌های های گلاس این است که این مدل کابینت را می‌توانید در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی سفارش دهید.
ورق‌هایی که کابینت های گلاس از آنها تهیه می‌شوند وزن سبک‌تری نسبت به دیگر ورق‌ها دارند و به همین خاطر حمل و نقل و نصب آنها ساده‌تر است. ضمنا این وزن کم باعث می‌شود که فشار کمتری به دیوارها وارد شود و محل نصب ایمن‌تر باشد.
این جنس کابنیت دوام زیادی دارد و می‌توان تا مدت‌ها بدون مشکل از آن استفاده کرد. بنابراین با جلوگیری از تعویض زودتر از موعد کابینت‌ها، می‌توانید در هزینه‌های خود نیز صرفه‌جویی کنید.

انواع روکش کابینت هایگلاس

کابینت های گلاس بسته به جنس روکش به انواع مختلف زیر تقسیم می‌شود:

روکش پلی گلاس: این نوع روکش علی‌رغم اینکه براق است اما مقاومت بالایی دارد. در حال حاضر روکش پلی گلاس توسط برندهای مختلف ایرانی، آلمانی و ترک نظیر AGT، الويک، نيمن، لامي گلاس، اينفراگلاس، لوکس پن، آرمونيا و… در رنج‌های قیمتی مختلف تولید و روانه بازار می‌شود.

روکش ملامینه: استفاده از روکش ملامینه باعث می‌شود که قیمت کابینت های گلاس در مقایسه با زمانی که از انواع دیگر روکش در این پروسه استفاده می‌شود ارزان‌تر شود. ملامینه روکش براقی است اما بعد از مدتی کم کم مات می‌شود.

روکش اکریلیک: اگر به دنبال روکشی برای کابینت های گلاس منزل خود هستید که علاوه بر اینکه نسبت به سایر روکش‌ها براق‌تر است از ضخامت بیشتری نیز برخوردار باشد؛ باید سفارش خود را با روکش اکریلیک ثبت کنید. یکی از مزایای این مدل روکش این است که در صورت ایجاد خط و خش می‌توان این مشکل را با پولیش زدن رفع کرد.

روکش PVC: روکش پی‌وی‌سی از آن دست روکش‌هایی است که ابتدا طرح را روی آن اجرا کرده و سپس به بدنه کابینت الصاق می‌شود. کابینت های گلاس کلاسیک براق و ممبران براق نام‌های دیگری هستند که برای کابینت‌های روکش شده با این ماده استفاده می‌شوند.

روکش های گلاس: از نظر بسیاری از مشتریان این جنس روکش جذابیت ظاهری بیشتری نسبت به دیگر مدل‌ها دارد و به دلیل قیمت ارزان‌تر معمولا بیشتر مورد استقبال قرار می‌گیرد.

کابینت هایگلاس از چه موادی تشکیل شده است؟

برای تولید کابینت های گلاس می‌توان از 3 ماده زیر به عنوان مواد تشکیل‌دهنده رویه این محصول استفاده کرد:
لاک: لاک ماده‌ای ارزان است که با ایجاد یک لایه ضخیم و براق روی کابینت باعث درخشندگی آن می‌شود. تغییر رنگ و کاهش درخشندگی بعد از مدتی از معایب این ماده اولیه هستند. بنابراین از لاک فقط در شرایطی برای تولید محصول استفاده می‌شود که مشتری روی ارزان تمام شدن قیمت کابینت های گلاس تاکید زیادی دارد.
ترموفویل: این ماده یک لایه پلاستیکی نازک است که با گذشت زمان تغییر رنگ نمی‌دهد و ارزان‌تر از چوب رنگ شده است. نقطه ضعف این ماده عدم تحمل گرما و رطوبت است. بنابراین اگر کابینت ترموفویل را قرار است در کنار گاز قرار دهید باید حتما یک لایه محافظ برای آن در نظر بگیرید.
آکریلیک: اکریلیک هم سبک و هم مقاوم است و درخشندگی و دوام بیشتری نسبت به ترموفویل دارد. مقاومت در برابر حرارت، رطوبت و خراش و همچنین تمیز کردن آسان از مزایای این ماده هستند.

مدل کابینت های گلاس agt

قیمت ورق هایگلاس agt

فاکتورهای مختلفی مانند ابعاد، ضخامت، جنس روکش، نوسانات نرخ ارز و میزان عرضه و تقاضای در بازار وجود دارد که مستقیما روی قیمت ورق هایگلاس agt اثر می‌گذارند. این ورق‌های هایگلاس باکیفیت در رنگ‌ها و طرح‌های سه بعدی بسیار زیبایی تولید شده و استفاده از آنها برای ساخت کابینت agt باعث ایجاد ظاهری خیره‌کننده در این فضا می‌شود. همانطور که در بخش قبلی نیز به آن اشاره شد و از آنجایی که عوامل مختلفی روی قیمت این محصول اثرگذار هستند؛ برای کسب اطلاعات جزئی‌تر در مورد این نوع ورق و مشاهده رنگ‌بندی ام دی اف agt حتما به یکی از نمایندگی‌های مجاز شرکت در شهر محل سکونت خود سری بزنید.

ویژگی‌های کابینت ای جی تی AGT

اصلی‌ترین ویژگی کابینت agt و ورق‌های مورد استفاده در خط تولید این محصول، کیفیت بالاست. این موضوع باعث شده که طی چند سال اخیر بسیاری از مشتریان کابینت agt را به دیگر مدل‌های کابینت هایگلاس ترجیح دهند. روی این تخته‌های MDF لایه‌ای از روکش درجه یک PVC وجود دارد که باعث افزایش مقاوم بدنه کابینت خواهد شد. علاوه بر این برخی از مشتریان تنوع طرح و رنگ را دلیل اصلی انتخاب این تخته‌ها برای سفارش کابینت منزل خود می‌دانند. در پالت رنگی متنوع این شرکت، رنگ‌های گوناگونی از جمله سفید، کرم، قرمز، مشکی، طوسی و رنگ‌های طرح چوب وجود دارد. برخی از ورق‌ها با رنگ‌های اکلیل‌دار رنگ‌آمیزی شده و برخی نیز طرح برجسته هستند. از بین رنگ‌های اکلیل‌دار، رنگ سفید اکلیلی، رنگ کرم اکلیلی و یا رنگ مشکی اکلیلی جزء پرطرفدارترین‌ها محسوب می‌شوند.

قیمت کابینت AGT

پیشتر نیز در مورد قیمت کابینت agt و قیمت ورق‌های تولید شده در این کمپانی توضیح دادیم. اما اگر بخواهیم توضیحات بیشتری در مورد قیمت کابینت agt ارائه دهیم باید بگوییم که به دلیل کیفیت بالای این ورق‌ها و همچنین تنوع رنگ، معمولا کابینت‌های ساخته شده با این جنس MDF گران‌تر است. البته قیمت برخی از مدل‌های کابینت مانند کابینت پلی اورتان که نوعی کابینت رنگ شده محسوب می‌‎شود؛ در مقایسه با قیمت کابینت  های گلاس agt ترک بالاتر است. اما اگر بخواهیم این محصول را با سایر کابینت‌های MDF مقایسه کنیم باید بگوییم که کابینت AGT در میانه طیف قرار داشته و نسبت قیمت به کیفیت آن واقعا توجیه‌پذیر است.

نمونه کابینت های گلاس

تفاوت بین کابینت MDF و کابینت هایگلاس چیست؟

ام‌دی‌اف نوعی تخته فیبری است که چگالی متوسطی دارد و از ترکیب تراشه‌های چوب و رزین مصنوعی تولید می‌شود. این تخته‌ها بر خلاف الوارهای چوبی طبیعی یا روکش تولید شده از چوب خام، باید با یک لایه لاک مات یا یک لایه رنگ پوشیده شده تا قابل استفاده برای تولید محصولات مختلف باشد. سطح صاف و عدم وجود گره و زبری در این تخته‌ها و همچنین رنگ‌پذیری بالای آنها که موجب یکنواخت شدن سطح کار می‌شود باعث شده که MDF به ماده‌ای محبوب برای تولید کابینت تبدیل شود. جنس روکشی که روی کابینت‌های MDF و کابینت‌های هایگلاس اعمال می‌شود؛ یکی از مهم‌ترین تفاوت‌ها بین این دو مدل کابینت است. اکثر کابینت‌های های گلاس رویه‌ای از جنس پلکسی گلاس دارند. از طرفی MDF ماده انعطاف‌پذیرتری است و به سادگی می‌توان آن را برش زد. این در حالی است که این قابلیت در کابینت های گلاس وجود ندارد. لبه‌های تیز در کابینت‌های های گلاس در مقایسه با لبه‌های صیلقی در کابینت‌ MDF دیگر تفاوت موجود بین این دو محصول محسوب می‌شود. به طور کلی هر دو جنس کابینت به دلیل جذابیت‌های ظاهری و قیمت مناسب، گزینه‌های بسیار خوبی برای تجهیز آشپزخانه هستند.

شیوه صحیح نگهداری از کابینت های گلاس 

همانطور که پیش‌تر نیز یادآور شدیم؛ کابینت هایگلاس مزایا و معایب متعددی دارد. به عنوان مثال یکی از مزایای کابینت های گلاس تاثیر آن در برداشت ما از ابعاد آشپزخانه است. وقتی از این مدل کابینت برای تجهیز آشپزخانه استفاده می‌کنید؛ باعث می‌شوید که با انعکاس نور فضا بزرگ‌تر نشان داده شود. پس اگر آشپزخانه کوچکی دارید؛ استفاده از کابینت های گلس اکریلیک براق می‌تواند بازتاب نور را بیشتر و فضا را بزرگ‌تر و روشن‌تر نشان دهد. در مقایسه معایب مزایای کابینت های گلاس یک نکته بسیار مهم به چشم می‌خورد و آن هم این است که سطح براق این کابینت‌ها به مرور زمان مستعد تجمع چربی و ایجاد لکه‌های ناشی از ریختن غذا و ادویه و چکه کردن مواد غذایی مایع است. علاوه بر این، به جای ماندن اثر انگشت روی بدنه این کابینت‌ها نیز موجب کدر شدن آن به مرور زمان می‌شود. در ادامه چند نکته مفید برای تمیز کردن کابینت های گلاس آورده شده است که رعایت آنها به حفظ درخشندگی روکش این محصول کمک می‌کند:

  • هرگز با اسکاچ زبر سطح کابینت را تمیز نکنید
  • از محلول‌های پاک‌کننده غیر شیمیایی برای تمیز کردن کابینت های گلاس استفاده کنید
  • بهترین وسیله برای تمیز کردن این مدل کابینت، پارچه پنبه‌ای است که به آرامی روی بدنه مالیده می‌شود
  • هر چند وقت یک بار براق‌کننده کابینت روی درب‌ها بزنید

محاسبه قیمت کابینت های گلاس

قیمت کابینت های گلاس معمولا بر اساس از پیش ساخته یا سفارشی بودن کابینت تعیین می‌شود. کابینت‌های سفارشی به دلیل اینکه مطابق با سلیقه مشتری طراحی و تولید می‌شوند معمولا گران‌تر از کابینت‌های آماده هستند. در نقطه مقابل کابینت‌های آماده یا همان پیش ساخته چه از نظر ابعاد و چه از نظر طرح و رنگ ثابت هستند و فقط کافیست که متراژ مناسبی از کابینت را به محل حمل و سپس نصب کرد. گاهی بسته به شرایط محیط نصب لازم است که ترکیبی از این دو مدل کابینت را برای آشپزخانه خریداری کنید. در این شرایط تا جایی که ممکن باشد و ابعاد فضا اجازه دهد؛ از کابینت‌های آماده و هر جا که نیاز به تولید کابینت در ابعاد متفاوت باشد از نوع سفارشی استفاده می‎شود. به این مدل تجهیز آشپزخانه تولید نیمه سفارشی گفته می‌شود. معمولا کابینت‌های هایگلاس آماده را می‌توانید بین 20 تا 40 درصد ارزان‌تر از کابینت‌های سفارشی تهیه کنید.

رنگ بندی کابینت های گلاس

تنوع رنگ‌ها در این مدل کابینت به شدت بالاست. اما هر رنگی معمولا مناسب هر مدل کابینتی نیست. به عنوان مثال کابینت‌های هایگلاس مدرن را بیشتر با استفاده از رنگ‌هایی مانند سفید، طوسی و بژ رنگ‌آمیزی می‌کنند تا جلوه بهتر، شکیل‌تر و به‌روزتری به آشپزخانه بدهند. اما به غیر از این رنگ‌های خنثی، طیف رنگی متنوعی در سمپل رنگ‌بندی برندهای مختلف و شرکت‌های معتبر تولیدکننده ورق MDF هایگلاس وجود دارد. حتی می‌توانید کابینت های گلاس را با طرح چوب نیز رنگ‌آمیزی کرده و برای آشپزخانه‌های بزرگ از این طرح استفاده کنید. اما عموما رنگ سفید بهترین رنگ برای کابینت های گلاس برای آشپزخانه کوچک است.

کابینت های گلاس سفید

همانطور که در بخش قبلی نیز توضیح داده شد؛ کابینت هایگلاس را می‌توانید با طیف‌های رنگی مختلف و متناسب با سلیقه خودتان سفارش دهید؛ اما عموما در بین تمام رنگ‌های موجود در پالت رنگی شرکت‌های مطرح، رنگ سفید پرفروش‌تر است. انتخاب انواع طیف رنگی سفید برای کابینت باعث می‌شود که بازتاب نور در آشپزخانه بیشتر شده و فضا بزرگ‌تر از آنچه که است به نظر برسد. بهترین رنگ جهت سفارش کابینت های گلاس برای آشپزخانه کوچک رنگ سفید است و بعد از آن رنگ‌های کرم، بژ، طوسی کم‌رنگ و طیف‌های متنوع آبی ملایم طرفداران بیشتری دارند.

کابینت آشپزخانه هایگلاس

بدنه این مدل کابینت‌ها از نوعی ورق MDF ساخته می‌شود که روکشی براق دارد. این روکش مانند شیشه براق و شفاف است و به همین دلیل باعث می‌شود نور محیط بازتاب بیشتری پیدا کند. علاوه بر این، کابینت هایگلاس از نظر رنگ‌بندی تنوع بالایی دارد و می‌توان آن را با هر سبک چیدمانی به خوبی هماهنگ کرد. روکش پلاستیکی و براق این مدل کابینت باعث می‌شود که نمای آشپزخانه شکیل‌تر شده و سبک مدرن‌تری به خود بگیرد. به غیر از روکش براق، این مدل کابینت را می‌توان با روکش‌های مات نیز تولید کرد.

انواع کابینت های گلاس (مات -براق)

از نظر شکل ظاهری، کابینت‌های هایگلاس را می‌توان به دو شیوه مات و براق تولید کرد. انتخاب روکش براق برای بدنه این کابینت‌ها موجب می‌شود که با انعکاس نور بتوانید فضای آشپزخانه را بزرگ‌تر نشان دهید. اما روکش‌های مات کمی به سبک کلاسیک نزدیک‌تر هستند و بیشتر برای آشپزخانه‌های بزرگ از آنها استفاده می‌شود. هر دو سبک کابینت هایگلاس یعنی بدنه مات و بدنه براق را می‌توانید با طیف متنوعی از رنگ‌ها سفارش دهید. اما معمولا رنگ سفید برای کابینت هایگلاس براق و رنگ‌های خنثی مانند طوسی، آبی کم رنگ و کرم برای نوع مات این محصول از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده و هماهنگی آنها با دیگر وسایل آشپزخانه ساده‌تر است.

پروژه های انجام شده با این محصول

فرم درخواست مشاوره

لطفا در صورت درخواست شماروه رایگان فرم زیر را پر کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان با شما در ارتباط باشند

استفاده از برچسب کابینت شاید بهترین راه برای بازسازی آشپزخانه نباشد؛ اما قطعا ارزان‌‌ترین مسیر برای تبدیل آشپزخانه به فضای نو و...
باکس کابینت که در واقع همان قفسه‌های کابینت آشپزخانه است را می‌توان در مدل‌ها و با متریال مختلفی تولید کرد. وجود این...
کابینت مهم‌ترین بخش آشپزخانه محسوب می‌شود و دو کارکرد بسیار مهم دارد. اول اینکه فضایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که...
دستگیره یکی از یراق‌آلاتی است که هم استفاده از کابینت را آسان می‌کند و هم باعث می‌شود در اثر تماس روکش کابینت...