کابینت روکش چوب
چوبین دکور / کابینت / کابینت روکش چوب
مزایای کابینت روکش چوب
معایب کابینت روکش چوب
کابینت چوبی یکی از اصیلترین و در عین حال زیباترین کابینتهایی است که برای تجهیز آشپزخانه خود میتوانید از آن استفاده کنید. اما از آنجایی که برای ساخت این کابینت به حجم و مقدار زیادی چوب نیاز است؛ تولید آن هزینه زیادی دارد و خرید این محصول از عهده تمام مشتریان بر نمیآید. با وجود گسترش روشهای تولید و معرفی روکشهای جدید به بازار، امروزه امکان تولید نوع جدیدی از کابینت چوبی به نام کابینت روکش چوب وجود دارد که علیرغم زیبایی ظاهری یکسان نسبت به کابینت چوبی ، از قیمت بسیار پایینتری برخوردار است. در واقع کابینتهای روکش چوب با هزینه کمتر، ظاهر و بافت چوب طبیعی را روی بدنه کابینت ایجاد میکنند. برای تولید کابینت روکش چوب یک ورقه بسیار نازک از چوب واقعی را بر روی بدنه کابینت میچسبانند و پرس میکنند. این بدنه میتواند از هر جنسی باشد. اما معمولا کابینتسازها از MDF برای ساخت بدنه کابینتهای چوبی استفاده میکنند. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا با این محصول جذاب بیشتر آشنا شوید
مهمترین مزایای کابینت روکش چوب عبارتند از:
قابلیت تولید با هزینه مقرونبهصرفهتر نسبت به کابینت چوبی
تشابه ظاهری زیاد با کابینتهای تمام چوب
مقاومت بالا در برابر رطوبت به دلیل استفاده از رنگ پلی استر یا پلی اورتان
استحکام و دوام بالا
داشتن سطحی صاف و یکدست و بدون خلل و فرج
قابلیت ابزارخوری بالا به دلیل استفاده از تخته MDF در تولید
این موارد عمدهترین مزایای کابینت روکش چوب است. اما این محصول در کنار این مزایا، دارای معایبی به شرح زیر نیز میباشد:
یکی از پر هزینهترین بخشهای طراحی داخلی ساختمان، ساخت کابینت و تجهیز آشپزخانه با این کمدهای کاربردی است. هزینه ساخت کابینت تا حدود زیادی تحت تاثیر متریالی مصرفی است. هر چقدر از مواد اولیه باکیفیتتر و گرانتری استفاده شود؛ هزینه ساخت و قیمت محصول نیز بیشتر میشود. چوب تقریبا گرانترین متریال برای ساخت کابینت است. اما جدیدا کابینتسازها برای علاقمندان به کابینتهای چوبی که بودجه کافی برای تجهیز آشپزخانه خود با این محصول ندارند؛ نوعی کابینت جدید را با نام کابینت روکش چوب به بازار عرضه کردهاند که تمام زیباییهای طرحهای کلاسیک اجرا شده با چوب را داشته اما قیمت ارزانتری دارد. بدنه این کابینتها معمولا از تختههای MDF تولید شده که با ورقی نازک از چوب طبیعی روکش میشود.
برای اعمال این روکش روی سطح بدنه، از دستگاه و حرارت استفاده شده و به نوعی آن ورق نازک روی MDF پرس میشود. در مرحله بعدی باید کابینتها مطابق با سلیقه مشتری توسط دستگاه CNC ابزار خورده و حکاکی شود. در نهایت نیز برای جلوه بهتر کار، کابینتها توسط استادکار پرداخت و رنگ، با رنگ مورد نظر مشتری رنگآمیزی و آماده نصب میشوند.
برای رنگآمیزی این محصولات از رنگهای متنوعی میتوان استفاده کرد؛ اما در اکثر کارگاهها برای انجام این کار روی رنگ پلی استر و پلی اورتان تکیه میکنند. رنگهای پلی اورتان در مقایسه با رنگهای پلی استر ماندگارتر و گرانتر هستند. طیف رنگی متفاوتی در پالت این جنس رنگها وجود دارد که پرطرفدارترین آنها عبارتند از:
از این رنگها هم به صورت ترکیبی و هم به صورت تک رنگ میتوان برای رنگآمیزی کابینتهای روکش چوب استفاده کرد.
به طور کلی قیمت کابینت روکش چوب با وجود تشابه ظاهری زیاد، نسبت به کابینت چوبی بسیار پایینتر است. چرا که حجم چوب به کار رفته در ساخت این محصول کمتر بوده و همین عامل باعث کاهش بهای تمام شده میشود. نکته جالبی که در مورد این دو محصول وجود دارد این است که علیرغم تفاوت قیمت، تشابه ظاهری زیادی بین آنها وجود دارد.
البته چند عامل مهم وجود دارد که روی قیمت کابینت روکش چوب تاثیر میگذارند. این عوامل عبارتند از:
طریقه محاسبه قیمت کابینت روکش چوب به این صورت میباشد: یک متر کابینت هوایی به عمق 40 و ارتفاع 70 تا 90 و یک متر کابینت زمینی با عمق 60 و ارتفاع 90 یک متر حساب میشود. دستگیره و لولا بر روی هر متر محاسبه شده است.
قیمت صفحه کابینت جدا و بر اساس انتخاب مشتری محاسبه میشود.
همانطور که حتما میدانید؛ کابینتهای روکش شده؛ قابلیت تولید با دو مدل روکش طبیعی و مصنوعی را دارند. روکشهای طبیعی به ورقهای نازکی گفته میشود که از چوب طبیعی ساخته شده و هیچگونه مواد مصنوعی در روند ساختشان مورد استفاده قرار نگرفته است. این روکشها بر اساس ضخامت، قابلیت اجرای طرحهای متنوع را دارند و برخلاف روکشهای مصنوعی که برخی از آنها شکلپذیری پایینتری دارند؛ میتوان روی آنها هر طرحی که مورد نظر مشتری است را پیادهسازی کرد. بنابراین این مشتری است که تصمیم میگیرد کابینت خود را بر اساس المانهای چه سبکی طراحی و سفارش دهد.
کابینت روکش چوب طی مراحل زیر ساخته میشود:
در مرحله اول باید مغزی با استفاده از دستگاه مخصوص CNC ابزار خورده و طرح مورد نظر روی آن اجرا شود. بسته به سفارش مشتری این مغزی برش خورده هم میتواند از جنس MDF و هم از جنس نئوپان باشد.
بعد از ابزار زنی، بدنه باید با استفاده از تکنیک سمبادهزنی صیقلی و کاملا یکدست شود.
در این مرحله روی سطح صاف کابینتها نوع خاصی از چسب اعمال میشود تا بدنه آماده نصب روکش شود.
در این فاز تولید، ورقهای روکش مطابق با طرحی که دارند در کنار هم چیده و آماده پرس شدن روی بدنه طرح خورده و چسبکاری شده کابینت میشوند.
بعد از مرحله پرس باید صبر کرد تا چسب روکش خشک شود. سپس مرز بین روکشها با استفاده از سنباده و ماشینهای مخصوص کاملا محو میشود.
ورقهای آماده و روکش شده وارد مرحله برش میشوند تا به قطعات مورد نیاز کابینتساز درآمده و برش خورده و برای ساخت قسمتهای مختلف محصول اعم از بدنه و دربها مورد استفاده قرار بگیرند.
مرحله نهایی کار که مرحله رنگآمیزی است؛ با استفاده از رنگهای پلی اورتان و پلی استر انجام میشود. در مورد انتخاب جنس رنگ یک نکته بسیار مهم وجود دارد و آن هم این است که بهتر است دربها و محلهای در معرض دید با رنگ پلی استر که از نظر ظاهری جذابتر هاست و در برابر نفوذ آب مقاومت بهتری نسبت به رنگهای عادی دارند رنگآمیزی شود.
کابینتها بعد از نصب باید مرحله لکهگیری و رفع مشکلات احتمالی را طی کرده تا ظاهر جذابتر و دلپذیرتری پیدا کنند.
پروژه های انجام شده با این محصول
فرم درخواست مشاوره
لطفا در صورت درخواست شماروه رایگان فرم زیر را پر کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان با شما در ارتباط باشند
مقالات
چوبین دکور یـکی از بزرگترین تولید کننـدگان کابینت نه فقط در سراسر کشور میباشـد و قابلیت تولید بالایی که خـط تولیـد کمپ چوبین دکور دارد این کارخـانه را بـه یکی از مجمـوعههـای بـی مانند در ایـران تــبدیل کرده است. خط تولــید این کارخــانه در دهه هفتاد توســط مهندسین ترک راه انـدازی شد.
تماس با ما
تهران - زعفرانیه
شماره همراه
ساعت کاری مجموعه: 9 صبح الی ۱۷ عصر
محصولات
تمامی حقوق این سایت برای چوبین دکور محفوظ می باشد
طراحی شده در شرکت نوین مارکتینگ