Search
Close this search box.

کابینت مدرن

کابینت مدرن

مزایای کابینت مدرن

معایب کابینت مدرن

کابینت مدرن چیست؟

کابینت در زبان فرانسوی به معنی قفسه بندی می باشد همچنین به نوعی کمد مخصوص آشپزخانه گفته می‌شود که از آن به عنوان محل نگهداری تجهیزات آشپزی مانند ظروف و مواد غذایی به شکل طبقه‌بندی شده و منظم استفاده می‌شود. قبل از قرن بیستم میلادی به این مدل کمدها، گنجه گفته می‌شد که در کشور ما نیز به این نام شهرت داشت.

اما بعد از آن و با شکل‌گیری صنعت کابینت‌سازی، محصول خروجی از این کارگاه‌ها، کابینت آشپزخانه نام گرفت. در حال حاضر انواع مختلفی از کابینت در بازار وجود دارد که هر کدام نسبت به دیگری از نظر طراحی و شکل متفاوت است.

 کابینت های مدرن معمولا دارای سطحی صاف و یکنواخت و فاقد طرح روی درب ها می باشند. این سبک کابینت ها هرچه طرح و رنگ ساده تری داشته باشند مدرن تر بشمار می روند. چوب ، شیشه ، لمینت و فلزات در ساخت و تولید کابینت مدرن آشپزخانه نقش مهمی دارند از دیگر شاخصه های این نوع کابینت تنوع رنگی بالا می باشد بر خلاف کابینت کلاسیک.

در کابینت سبک مدرن از پاخور و تاج تجملاتی استفاده نمی شود در طرح های کابینت مدرن در برخی از مدل‌ها برای بدنه، یا دستگیره در نظر گرفته نمی‌شود یا این بخش به صورت مخفی طراحی می‌شود. شما می‌توانید این سبک کابینت را در مقایسه با کابینت‌های کلاسیک در مدل‌ها و رنگ‌های متنوعی سفارش دهید.

 در واقع معمولا تولیدکنندگان و کابینت‌سازان برای ساخت کابینت مدرن با هیچ محدودیتی در اجرای طرح و انتخاب رنگ مواجه نیستند ضمن اینکه معمولا برای طراحی و ساخت کابینت های مدرن از رنگ‌های خاصی استفاده می‌شود. تم‌های مختلف رنگ سفید، رنگ‌های خنثی و رنگ‌های براق و نیمه براق از جمله رنگ‌های پرطرفداری هستند که برای ساخت مدل کابینت مدرن جدید کاربرد دارند. لبه های آن نیز دارای قاب نیستند و به طور کل بسیار ساده و مخصوص افرادی که علاقه ای به شلوغی کابینت های کلاسیک ندارند تولید و اجرا می شود. 

از چه متریال‌هایی در ساخت کابینت مدرن استفاده می‌شود؟

در ساخت کابینتهای مدرن می‌توان از متریال مختلفی استفاده کرد. اما ام‌دی‌اف، هایگلاس و نئوپان 3 ماده خام اولیه‌ای هستند که در تولید این محصول کاربرد بیشتری دارند. کابینت مدرن MDF به مدلی از این محصول گفته می‌شود که با ورق‌های ام‌دی‌افی ساخته شده که روی آنها را با لایه‌ای از روکش ملامینه پوشانده‌اند.
این تخته‌ها استحکام و مقاومت خوبی دارند و تنوع رنگی بالا و قیمت مقرون‌به‌صرفه از دیگر ویژگی‌های بارز آنها هستند. کابینت مدرن از انواع کابینت جدید محسوب شده که بسیار رایج و پرطرفدار نیز می‌باشد. این محصول از نظر قیمتی بین دو مدل کابینت نئوپان و هایگلاس قرار داشته و برای طراحی و ساخت آن از طرح‌ها و مدل‌های ساده استفاده می‌شود. کابینت مدرن هایگلاس یکی دیگر از انواع مدل کابینت جدید است که با استفاده از تخته MDF دارای نوعی روکش پلاستیکی خاص به نام پلی گلاس یا لمی گلاس ساخته می‌شود.
سطح روی بدنه این مدل کابینت مدرن کاملا مسطح، صاف و براق است و به همین خاطر بازتاب نور فوق‌العاده‌ای دارد. یکی از اصلی‌ترین ایرادات کابینت هایگلاس لکه‌پذیری آن و حساسیت زیادش در برابر خط و خش است. کابینت هایگلاس مدرن معمولا کمی گران‌تر از کابینت مدن MDF و نئوپانی است.
کابینت مدرن نئوپان نیز که از نظر قیمت مقرون‌ به‌صرفه‌ ترین محصول در این دسته است از ورق نئوپان با روکش ملامینه ساخته می‌شود. سطح روی این روکش صاف و یکنواخت است و به همین خاطر گزینه مناسبی برای دسته‌بندی در گروه کابینت های مدرن است. گرچه نئوپان روکش ملامینه تنوع بالایی از رنگ دارد؛ اما به اندازه کابینت هایگلاس براق نیست.
 این مدل کابینت مدرن نسبت به دو محصول دیگر مقاومت کمتری در برابر رطوبت دارد. گرچه کابینت‌های مدرن نئوپانی و ام‌دی‌افی از نظر ظاهری شبیه به هم هستند؛ اما در ساختار تفاوت‌های مهمی با یکدیگر دارند.

انواع کابینت آشپزخانه مدرن و شیک

سبک کابینت های مدرن روز به روز در حال پیشرفت و بروز شدن است از نظر نوع، کابینت‌های مدرن به 4 دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

  • کابینت های گلاس
  • کابینت فوق برجسته (فرامید)
  • کابینت ملامینه (کابینت MDF)
  • کابینت مدرن دو رنگ
  • کابینت مدرن های گلاس

از بارز ترین ویژگی های کابینت مدرن های گلاس براق و شفافیت سطح آن می باشد که نظر بسیاری از بانوان را به خود جلب کرده است. در ساخت این مدل کابینت ها مغزی ام دی اف بکار می رود از انواع روکش هایی که در این مدل بکار میرود عبارتند از  روکش پلی گلاش ، روکش هایگلاس و روکش اکریلیک می باشد. قیمت کابینت مدرن های گلاس به کد رنگی ، ترک یا ایرانی بودن کار بستگی دارد. در این سبک از کابینت ها ترکیب دو رنگ قابلیت جذابیست که مورد پسند اکثر مشتریان قرار می گیرد.

کابینت مدرن فوق برجسته (فرامید)

کابینت مدرن فوق برجسته در ضخامت 16 میل ام دی اف با تنوع بالای روکش های کره ای توسط شرکت ایرانی فرامید تولید می شود که قیمت مقرون بصرفه ، زیبا و شیک این سبک مثال زدنیست و از کابینت کلیاف ایتالیا الهام گرفته اند. این سبک نیز به مانند دیگر سبک های کابینت مدرن امکان طراحی دو رنگ وجود دارد که اقلب یک رنگ فرامید مات و رنگ دیگر های گلاس براق می باشد.

جدیدترین انواع کابینت‌های مدرن

جدیدترین انواع کابینت‌های مدرن

معرفی زود به زود مدل‌های جدید به بازار یکی از اصلی‌ترین مزایای کابینت های مدرن  است. به همین خاطر در حال حاضر تنوع این محصول بسیار زیاد است. 9 مورد از جدیدترین طرح‌های کابینت لوکس و مدرن عبارتند از:

  • کابینت پلکانی (پله‌ای)
  • کابینت حجمی
  • کابینت گوشه (کنج)
  • کابینت لمسی (تاچ)
  • کابینت پنتری
  • کابینت فایبرگلاس
  • کابینت منحنی
  • کابینت شیشه‌ای
  • کابینت پلی لاک

کابینت پلکانی (پله‌ای): در این طرح برای بهینه‌سازی فضای آشپزخانه، بدنه کابینت بلند و تا نزدیکی سقف در نظر گرفته شده و سپس فضای داخل آن به دو بخش مختلف که دارای عمقی متفاوت هستند تقسیم می‌شود.

کابینت حجمی: حجم داخلی این مدل از کابینت‌ها زیاد است. بنابراین اگر وسایلی دارید که نیاز به فضای زیادی برای نگهداری دارند؛ خرید این نمونه کابینت مدرن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. با استفاده از این شیوه طراحی، فضای داخل کابینت بهینه و مهیای نگهداری از وسایل حجیم می‌شود.

کابینت گوشه (کنج): اگر می‌خواهید از کنج‌ها و فضاهای خالی گوشه دیوار آشپزخانه نیز استفاده کنید باید به سراغ این طرح کابینت مدرن بروید. در ساخت و طبقه‌بندی فضای داخلی این مدل کابینت می‌توان از متریال و نظم‌دهنده‌های مختلفی استفاده کرد.

کابینت لمسی (تاچ): کابینت لمسی یک مدل جدید از کابینت طرح مدرن است که به دو صورت با دستگیره مخفی یا بدون دستگیره تولید می‌شود. در مدل بدون دستگیره هیچ بخش مجزایی به نام دستگیره وجود ندارد. اما در مدل دستگیره مخفی، دستگیره مگنتی روی لبه درب نصب می‌شود.

کابینت پنتری

کابینت پنتری: تفاوت این مدل کابینت با دیگر طرح‌ها، ظاهر ساده و ارتفاع بلندتر بدنه آنهاست. این مدل کابینت مدرن آشپزخانه به دلیل ایجاد فضایی مجزا، برای نگهداری از مواد غذایی مناسب است. استفاده از این مدل کابینت در فضای اطراف آشپزخانه بخشی را به وجود می‌آورد که به آن پنتری روم می‌گویند.

کابینت فایبرگلاس: کابینت فایبرگلاس به دلیل استفاده از الیاف شیشه با روکش رنگ‌های پلی استر در ساختارش از آن دسته کابینت‌های بسیار مقاوم است که بدنه‌ای درخشنده و براق داشته و به نسبت کابینت هایگلاس کمی گران‌تر است.

کابینت منحنی: بدنه این مدل کابینت جدید آشپزخانه به صورت خمیده ساخته می‌شود و زیبایی ظاهری منحصربه‌فردی دارد. در کابینت مخفی به دلیل استفاده از اشکال منحنی در طراحی محصول، دیگر خبری از گوشه‌های تیز نیست. MDF بهترین متریال برای ساخت این مدل کابینت جدید و جذاب است.

کابینت شیشه‌ای: در تولید این محصول از شیشه در ترکیب با سایر متریال برای ساخت بدنه استفاده می‌شود. نظافت و نگهداری از این مدل کابینت ساده‌تر از کابینت‌های بدنه چوبی است و ظاهر آن نیز مدرن‌تر است.

کابینت پلی لاک: برای ساخت این مدل کابینت مدرن از نوعی ورق MDF پوشانده شده با لایه‌ای از رنگ پلی لاک استفاده می‌شود. این مدل رنگ هم درخشندگی زیادی دارد و هم در برابر خط و خش و رطوبت مقاوم است. براقیت و درخشندگی زیاد کابینت‌های پلی لاک این محصول را برای تجهیز آشپزخانه‌های کوچک بسیار مناسب ساخته است. اگر می‌خواهید با خرید مدل کابینت مدرن فضای آشپزخانه را لوکس و شیک کنید و در بودجه محدودیت ندارید؛ این محصول را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

اصول انتخاب رنگ کابینت مدرن و معرفی رنگ‌های رایج

برای سفارش انواع کابینت مدرن می‌توانید از رنگ‌های متنوعی استفاده کنید اما سفید، مشکی، طوسی، کرمی، سفید طوسی، سفید و رنگ چوب و همچنین سفید طلایی جزء رنگ‌های پرطرفدار هستند. با این وجود اگر رنگ منتخب شما جزء این رنگ‌ ها نیست توصیه می‌کنیم از راهنمایی که در ادامه به عنوان اصول انتخاب بهترین رنگ کابینت مدرن به آن اشاره شده است استفاده کنید.

  • به تناسب بین رنگ کابینت با فضای آشپزخانه توجه کنید.
  • اگر آشپزخانه کوچکی دارید به هیچ عنوان از رنگ‌های تیره استفاده نکنید.
  • رنگ‌های خنثی برای هماهنگی با سایر اجزای آشپزخانه گزینه مناسبی هستند.
  • کابینت مدرن طرح چوب فضای آشپزخانه را گرم و دلنشین می‌کند.
  • بنابراین برای ایجاد یک فضای نوستالژیک و دارای هارمونی، استفاده از این مدل کابینت جدید آشپزخانه را به شما توصیه می‌کنیم.
  • ترکیب دو رنگ متضاد یا مکمل و کاملا هماهنگ، روشی فوق‌العاده برای تجهیز آشپزخانه با یک طرح کابینت جدید است.

کابینت آشپزخانه مدرن

در حالی که کابینت‌های کلاسیک را معمولا از چوب طبیعی تولید می‌کنند؛ کابینت‌های مدرن را می‌توان با استفاده از موادی مانند چوب، فرآورده‌های چوبی، لمینت، شیشه و فلز و یا ترکیبی از این متریال تولید کرد. رنگ یکی دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد کابینت اشپزخانه مدرن است.

درست است که رنگ‌های طبیعی و شبیه به روکش چوب در بین مشتریان علاقمند به سبک‌های مدرن محبوب هستند؛ اما برخی از این افراد از رنگ‌های جسورانه و کمتر سنتی مانند قرمز، آبی تیره، زرد فلورسنت، نارنجی و سبز نیز برای سفارش محصول مورد نظر خود استفاده می‌کنند.
صرف نظر از رنگ یا متریالی که در تولید کابینت آشپزخانه مدرن استفاده می‌شود؛ مهم‎‌ترین نکته‌ای که باید در نظر بگیرید شکل و فرم درب‌های این مدل کابینت است. کابینت‌ مدرن دارای درب‌های صافی هستند که از جزئیات بیش از حد در طراحی آنها استفاده نشده است. این محصولات هیچگونه تاج، پانل برجسته یا حکاکی تزئینی روی بدنه خود ندارند و به جای آن تمام سطوح‌شان صاف و براق است.
حفظ سادگی در طراحی آشپزخانه به سبک مدرن باعث می‌شود فضا جادارتر و بزرگ‌تر به نظر برسد. بنابراین این سبک طراحی برای آشپزخانه‌های کوچکی که پنجره‌های کمی دارند به شدت توصیه می‌شود. برای افرادی که بیشتر از ظاهر، به کارایی کابینت در آشپزخانه توجه می‌کنند؛ سفارش کابینت اشپزخانه مدرن می‌تواند یک انتخاب هوشمندانه باشد.

آشپزخانه مدرن

آیا ترکیب کابینت مدرن و کلاسیک شدنی است؟

همانطور که اشاره شد؛ سادگی مهم‌ترین ویژگی کابینت‌های مدرن است و استفاده از طرح‌ها و جزئیات پیچیده مانند تاج و ستون اصلی‌ترین ویژگی کابینت‌های کلاسیک محسوب می‌شود. با این وجود ممکن است به نظر برسد که ترکیب این دو سبک کابینت با یکدیگر عملا ممکن نیست.

اما در حقیقت شما می‌توانید از هر دو این سبک‌ها در کنار هم برای تجهیز آشپزخانه استفاده کنید. به عنوان مثال می‌توان کابینت مدرن را با تزئینات جانبی، دستگیره‌های بزرگ و فلزی و یا پایه‌ها و ستون‌های دکوراتیو تولید کرد و به این شیوه تلفیقی از کابینت سبک کلاسیک و مدرن را به وجود آورد.

مزایا کابینت مدرن

موارد زیر مهم‌ترین مزایای کابینت‌های مدرن هستند:

  • قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه نسبت به کابینت‌های کلاسیک
  • قابلیت اجرای طرح‌های مختلف و استفاده از رنگ‌های متنوع برای رنگ‌آمیزی بدنه
  • قابلیت نصب بر روی قسمت‌های فرورفته یا بیرون زده دیوار با اعمال تغییرات
  • دوام بالا در صورت استفاده از متریال مصرفی باکیفیت و حفظ نمای ظاهری در طول دوران استفاده

 معایب کابینت مدرن

با وجود مزایایی که در بخش قبلی به آنها اشاره شد؛ کابینت‌های طراحی و تولید شده به سبک مدرن معایبی نیز دارند که مهم‌ترین آنها عبارتند از:

  • حساسیت بالا نسبت به حرارت و رطوبت
  • آسیب‌پذیری بدنه در برابر تماس با اشیاء تیز و برنده
  • حساسیت به ضربه به دلیل جنس نازک روکش
  • عدم امکان تعویض یا تعمیر درب‌ها در صورت آسیب‌دیدگی

 قیمت کابینت مدرن

نرخ کابینت از هر نوعی که باشد؛ تحت تاثیر عوامل مختلف است. به عنوان مثال جنس متریال مصرفی اصلی‌ترین عاملی است که تعیین می‌کند تجهیز آشپزخانه به کابینت چقدر هزینه روی دست شما خواهد گذاشت. مثلا قیمت کابینت‌های هایگلاس تحت تاثیر نوع ورق های گلاسی است که برای تولید توسط مشتری انتخاب شده است. اگر ورق هایگلاس ایرانی انتخاب شود معمولا قیمت کلی فاکتور کمتر می‌شود. این اختلاف قیمت بین برندهای مختلف نیز متفاوت است. علاوه بر این نوع و کیفیت یراق‌آلات، دستگیره‌ها، لولا، جک و سایر وسایل جانبی مصرفی نیز می‌تواند روی هزینه تولید اثرگذار باشد.
از طرفی متراژی که قرار است در آشپزخانه کابینت شود؛ چه زمینی و چه هوایی، روی هزینه کلی این تصمیم شما اثرگذار می‌باشد. به همین خاطر بیشتر شرکت‌های تولیدکننده کابینت، قبل از اینکه کار عملی سفارش را شروع کرده و سراغ ساخت بروند؛ مدلی سه بعدی از طرحی که مد نظر مشتری است تهیه کرده و بر اساس آن قیمت فاکتور را تخمین می‌زنند. بنابراین حتما قبل از سفارش کار به کابینت‌ساز، از او بخواهید که نمونه طرح اولیه را به شما نشان دهد. در مجموعه چوبین دکور ما با همکاری دپارتمان‌های مختلف طراحی و تولید، به مشتری کمک می‌کنیم تا ضمن انتخاب محصولی به‌صرفه و اقتصادی، بتوانند آشپزخانه خود را با بهترین نوع کابینت تجهیز کند. 

نحوه محاسبه قیمت کابینت

طریقه محاسبه قیمت کابینت مدرن به این صورت میباشد: یک متر کابینت هوایی به عمق 40  و ارتفاع 70 تا 90 و یک متر کابینت زمینی با عمق 60 و ارتفاع 90 یک متر حساب میشود. دستگیره و لولا بر روی هر متر محاسبه شده است.

قیمت صفحه کابینت جدا و بر اساس انتخاب مشتری محاسبه میشود.

 

قیمت کابینت مدرن

جزیره کابینت مدرن باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

 جزیره به بخشی از کابینت گفته می‌شود که در زیبایی فضای آشپزخانه نقش مهمی را ایفا می‌کند. یک جزیره مدرن و استاندارد از نظر طراحی و ظاهری، باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  1. دارای طرحی ساده و مینیمال بوده و از فرم‌های هندسی چند ضلعی در طراحی آن استفاده شده باشد.
  2. نورپردازی جذاب و کاربردی داشته باشد.
  3. از نظر مکان نصب و ابعاد کامل مناسب باشد. یعنی در محلی نصب شود که تردد را در آشپزخانه با مشکل مواجه نکند و ابعادش هماهنگ با اندازه آشپزخانه باشد.
  4. رنگ و طرح جزیره باید با سایر قسمت‌های آشپزخانه و حتی فضای داخل نشیمن هماهنگ باشد.
  5. بسته به مدلی که مشتری انتخاب کرده است از متریال مناسب برای ساختش استفاده شود.

تفاوت کابینت سبک مدرن و کابینت سبک کلاسیک چیست؟

از نظر فنی این دو محصول تفاوت‌های ساختاری و عمده‌ای با یکدیگر دارند که مهم‌ترین آنها عبارتند از:

  • MDF و نئوپان بهترین متریال برای ساخت کابینت مدرن جدید هستند. این در حالی است که برای ساخت کابینت‌های کلاسیک معمولا از چوب، روکش و یا ممبران که قابلیت کنده‌کاری و منبت‌کاری را دارند استفاده می‌شود.
  • جزئیات پیچیده و پر زرق و برق مانند تاج و ستون از ویژگی‌های اصلی کابینت‌های کلاسیک است. اما در کابینتهای مدرن سادگی و استفاده از حداقل تزئینات حرف اول را می‌زند.
  • تولید کابینت‌های مدرن از پیچیدگی کمتری برخوردار است. به همین خاطر قیمت کابینت مدرن در مقایسه با قیمت کابینت کلاسیک کمی ارزان‌تر است. گرچه قیمت در این دو مدل محصول به فاکتورهای دیگری مانند متریال نیز بستگی دارد.
  • بدنه صاف و بدون برجستگی باعث می‌شود که تمیز کردن و نظافت کابینت‌های مدرن ساده‌تر باشد.
  • برای آشپزخانه‌های کوچک معمولا استفاده از طرح‌های مدرن و برای آشپزخانه‌های بزرگ استفاده از کابینت‌های کلاسیک حاوی طرح‌های پیچیده توصیه می‌شود.

تفاوت کابینت مدرن ایرانی با کابینت مدرن اروپایی چیست؟

کابینت مدرن خارجی از سه جهت شیوه طراحی و تزئینات جانبی، رنگ‌بندی و متریال با کابینت مدرن ایرانی تفاوت دارد.

شیوه طراحی و تزئینات جانبی: این دو محصول از نظر شیوه طراحی زیاد تفاوت با یکدیگر ندارند؛ اما در کابینت مدرن خارجی معمولا از خطوط ساده‌تر و طرح‌های یکپارچه مینیمال‌تر استفاده می‌شود. این در حالی است که هنگام طراحی کابینت مدرن ایرانی معمولا روی عناصر تزئینی و خطوط پیچیده بیشتر تمرکز می‌شود.

 رنگ‌بندی کابینت: همانطور که اشاره شد؛ در انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه مدرن هیچ محدودیتی ندارید و این انتخاب تا حدود زیادی به سلیقه شخصی شما بستگی دارد؛ اما در مناطق مختلف استفاده از برخی از رنگ‌ها مرسوم‌تر است. در اروپا پالت رنگ‌های خنثی مانند سفید، سیاه، خاکستری و رنگ چوب طرفداران بیشتری دارد. اما مشتریان ایرانی بیشتر رنگ‌های گرم و پر زرق و برق مانند طلایی یا ترکیب آن با رنگ‌های خنثی مانند سفید را می‌پسندند.

متریال کابینت: تولیدکنندگان ایرانی برای کاهش قیمت محصول معمولا از متریال ارزان مانند ورق MDF هایگلاس استفاده می‌کنند. اما در کشورهای اروپایی که دارای جنگل‌های مصنوعی فراوانی است؛ استفاده از چوب که هم باکیفیت‌تر و هم گران‌تر است مرسوم است.

تفاوت کابینت سبک مدرن و کابینت سبک نئوکلاسیک چیست؟

 
همانطور که اشاره شد؛ سبک‌ها در تولید کابینت نشان‌دهنده ویژگی‌های شاخص محصول هستند. بنابراین برای دادن پاسخ صحیح به این سوال که کابینت آشپزخانه مدرن بهتر است یا کلاسیک؟ باید شرایط مشتری و سلیقه اون در نظر گرفته شود. اما به طور کلی می‌توان گفت که کابینت مدرن از برخی از جهات نسبت به کابینت کلاسیک تفاوت‌های عمده‌ای دارد که مهم‌ترین آنها متریال مصرفی است. معمولا نوع کلاسیک این محصول را با استفاده از موادی مانند چوب طبیعی یا ترکیبی از MDF و چوب تولید می‌کنند.
 این در حالی است که انواع فرآورده‌های چوبی مانند لمی گلاس و هایگلاس مواد اولیه هستند که در خط تولید کابینت مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرند. به همین خاطر قیمت کابینت مدرن نسبت به طرح‌های کلاسیک ارزان‌تر است.
طرح‌های مدرن معمولا ساده هستند و تمیز کردن‌شان نیز راحت‌تر است. علاوه بر این کابینت‌های مدرن معمولا به دلیل طی شدن فرآیند خاصی روی مواد اولیه آنها، نسبت به رطوبت مقاومت بیشتری دارند و اگر آب روی آن بریزد و به سرعت پاک شود؛ تغییر فرم نمی‌دهند. در نقطه مقابل، برای کابینت‌های کلاسیک معمولا بخشی به نام ویترین با درب شیشه‌‌ای طراحی می‌شود که جلوه اصیلی به محیط آشپزخانه می‌دهد.
 اما در کابینت‌های مدرن محل نگهداری از ظروف و مواد غذایی به صورت شلف و طبقات ساده است. از نظر ابعادی نیز این کابینت‌ها تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. معمولا فضای داخلی کابینت‌های کلاسیک بزرگ‌تر است و به همین خاطر استفاده از آن در آشپزخانه‌های کوچک موجب شلوغی و محدود شدن فضا می‌شود. بنابراین معمولا استفاده از این نوع کابینت به افرادی توصیه می‌شود که آشپزخانه بزرگ و جاداری دارند و علاقمند هستند که این فضا را لوکس و مجلل جلوه دهند.
این در حالی است که استفاده از کابینت مدرن برای فضاهای کوچک، بسیار مناسب‌تر است و بدنه براق آن باعث می‌شود که محیط دلباز‌تر و روشن‌تر به نظر برسد. از نظر قیمتی نیز قیمت کابینت مدرن کمتر از قیمت کابینت کلاسیک است و به همین خاطر تجهیز آشپزخانه به کمک آن به افرادی توصیه می‌شود که به دنبال کابینتی ارزان هستند.
این دو محصول از نظر شیوه طراحی و ساخت و همچنین برخی از جزئیات با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند که به برخی دیگر از آنها در این بخش اشاره کرده‌ایم:
  • اغلب کابینت‌های مدرن را با استفاده از ام‌دی‌اف و هایگلاس می‌سازند؛ ولی ممبران، روکش چوب و پلی اورتان پرمصرف‌ترین متریال برای ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک هستند.
  • از نظر طرح، کابینت نئو کلاسیک چیزی بین کابینت مدرن و کلاسیک است. بنابراین نه آنقدر ساده است که بتوان به آن گفت کابینت مدرن و نه آنقدر جزئیات دارد که بتوان آن را در دسته کابینت‌های کلاسیک جای داد.
  • معمولا دستگیره جایی در طراحی کابینت مدرن ندارد. این در حالی است که دستگیره یکی از اجزای مهم در کابینت‌های نئوکلاسیک محسوب می‌شود.
  • از نظر قیمتی نیز به دلیل استفاده از طرح پیچیده‌‎تر و متریال باکیفیت‌تر، کابینت نئوکلاسیک گران‌تر از مدل‌های متنوع کابینت شیک و مدرن است.

پروژه های انجام شده با این محصول

فرم درخواست مشاوره

لطفا در صورت درخواست شماروه رایگان فرم زیر را پر کنید تا مشاورین ما در کوتاه ترین زمان با شما در ارتباط باشند

آشپزخانه‌های امروزی نقش محوری را در هر خانه‌ای ایفا می‌کنند. اغلب افراد از این بخش نه تنها به عنوان مکانی برای پخت...
قیمت بالاتر کابینت هایگلاس ترک نسبت به نمونه ایرانی آن باعث شده تا خریداران به این موضوع مهم فکر کنند که تفاوت...
یکی از ارزان‌ترین راه‌ها برای ایجاد تغییر در دکوراسیون داخلی آشپزخانه، چسباندن برچسب روی بدنه درب‌های کابینت است. در حال حاضر شرکت‌های...
تنوع در بازار هر محصولی به‌خصوص بازار فروش کابینت آشپزخانه مزایا و معایب خاصی دارد. یکی از مهم‌ترین معایب تنوع محصول که...