کابینت به سبک کلاسیک یا سنتی نمادی از طراحی دکوراسیون آشپزخانه در زمان های گذشته است حسی از دوران گذشته و صمیمیت را با خود به همراه دارد.. این نوع کابینت آشپزخانه از چوب طبیعی ساخته میشود و درب های آن برجسته و روی آنها حکاکی شده باشد. از جمله مشخصات اصلی این نوع کابینت ها تاج و درب ابزار خورده و سرستون منبت کاری شده می باشد. علاوه بر آن استفاده از یراق آلات کلاسیک مانند دستگیره های برنجی, برجستگی ها و حکاکی شده, زیبایی منحصر بفردی به کابینت های کلاسیک میبخشد. در گذشته در طراحی کابینت کلاسیک از رنگ قهوه ای استفاده می شد اما امروزه از رنگهایی مانند خاکستری, قهوه ای, سفید, طوسی و کرم بیشتر از سایر رنگ ها استفاده میشود.
یکی از ویژگی های کابینت کلاسیک ویترینی بودن و جادار بودن آنها است. به همین ترتیب این کابینتها با درب های شیشه ای این امکان را فراهم میکنند که آشپزخانهای زیبا و نمایشی داشته باشید و ظروف آنتیک و تزئینی خود را در آنها در معرض نمایش بگذارید.
کابینت مدرن یکی از اصطلاحاتی است که امروزه در طراحی دکوراسیون آشپزخانه بسیار رایج است و طراحان دکوراسیون به استفاده از آن روی آوردهاند. این سبک مدرن از انعطاف بالایی برخوردار است و طراحان میتوانند سلیقه شخصی بیشتری اعمال کنند و فضا برای تغییرات منحصربه فرد بیشتری در اختیار دارد.
در این سبک، از شلوغ کاریها و کنده کاریهای سنتی استفاده نمیشود طراحان تمام تلاش خود را به کار میگیرند که از الگوهای ساده و درعینحال چشم نواز استفاده کنند. در این سبک، زمانی که درب کابینت بسته میشود، چیزی به جز یک خط نازک که نشان مرز بین قفسههاست دیده نمیشود و از دستگیرههای ساده استفاده میشود.
تقارن و یکپارچگی مهمترین و اصلیترین اصل در طراحی کابینت مدرن است و طراحان آنها سعی میکنند هر اندازه که کابینت بزرگ باشد، این تقارن را حفظ کنند.
متریال کابینت کلاسیک تماما از چوب طبیعی میباشد در صورتیکه در ساخت کابینت مدرن از متریالهایی نظیر پی وی سی، روکشهای مصنوعی، روکش ملامینه، هایگلاس، پلکسی و غیره استفاده میشود.
سادگی از بارزترین خصوصیات کابینت های مدرن است. این کابینت ها در رنگ و طرحهای متفاوت ساخته می شوند و با انواع سلیقه ها همخوانی دارد. در مقابل کابینت کلاسیک تداعی کننده سبک روستیک است و از رایج ترین رنگ هایی که در طراحی آن استفاه می شوند رنگ سفید و قهوه ای است.
تمیز نمودن کابینت مدرن به راحتی و با استفاده از یک دستمال تمیز و مرطوب انجام می شود اما تمیز کردن کابینت کلاسیک به دلیل حکاکی های روی آن کمی مشکل است.
کابینت مدرن مقاومت بالایی در برابر مواد شوینده و اسیدی دارد و در برابر نم و رطوبت پوسته پوسته نمی شود اما کابینت تمام چوب در صورت جذب آب و رطوبت متورم شده و پوسته می کند و در مقابل مواد اسیدی مقاومت ناچیزی دارد.
طول عمر کابینت مدرن نسبت به کابینت کلاسیک بالاتر است. علاوه بر آن کابینت های کلاسیک نیاز به نگهداری و مراقبت دارند اما کابینت های مدرن به دلیل کیفیت بالا و ضد آب بودن نیاز چندانی به اینکار ندارند.
یکی از شاخصههای ایجادکننده تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک جنس متریالی است که در تولید این محصولات استفاده میشود. همانطور که در بخشهای قبلی نیز اشاره شد؛ چوب بهترین ماده خام برای تولید کابینت کلاسیک است؛ اما برای تولید کابینتهای مدرن علاوه بر چوب میتوان از متریال مختلف مانند پلی گلاس، هایگلاس، پیویسی و… نیز استفاده کرد.
کابینت کلاسیک دارای ویژگی های زیر میباشد:
و همچنین کابینت های مدرن دارای ویژگی های زیر میباشند:
مقالات مشابه
چوبین دکور یـکی از بزرگترین تولید کننـدگان کابینت نه فقط در سراسر کشور میباشـد و قابلیت تولید بالایی که خـط تولیـد کمپ چوبین دکور دارد این کارخـانه را بـه یکی از مجمـوعههـای بـی مانند در ایـران تــبدیل کرده است. خط تولــید این کارخــانه در دهه هفتاد توســط مهندسین ترک راه انـدازی شد.
تماس با ما
تهران - زعفرانیه - مقدس اردبیلی - پلاک3 - واحد 10
دفتر مرکزی تهران
شماره همراه
ساعت کاری مجموعه: 9 صبح الی ۱۷ عصر
محصولات
تمامی حقوق این سایت برای چوبین دکور محفوظ می باشد
طراحی شده در شرکت نوین مارکتینگ